Rekrutacja - II edycja staży na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Termin 19.11.2018 r. do 07.12.2018 r.

Projekt jest skierowany do studentów  na WYDZIALE NAUK O ŻYWNOŚCII ŻYWIENIU na kierunkach:

DIETETYKA– V i VI semestr studiów licencjackich oraz III i IV semestr studiów magisterskich

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA– VII semestr studiów licencjackich, II i III semestr studiów magisterskich

JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI - V/VI semestr studiów inżynierskich

ANALITYKA ŻYWNOŚCI - II/III semestr studiów magisterskich

Jeśli jesteś studentem/ką opisanych wyżej kierunków/semestrów i chcesz wziąć udział w projekcie NIE TRAĆ CZASU i WYPELNIJ FORMULARZ ONLINE i wyślij.

UWAGA. Z UDZIAŁU W PROJEKCIE SĄ WYŁĄCZENI STUDENCI, KTÓRZY RÓWNOCZEŚNIE KORZYSTAJĄ Z PROGRAMU ERASMUS PLUS+.