Rekrutacja - II edycja staży na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Termin 19.11.2018 r. do 07.12.2018 r.
Projekt jest skierowany do studentów na WYDZIALE NAUK O ŻYWNOŚCII ŻYWIENIU na kierunkach:
DIETETYKA– V i VI semestr studiów licencjackich oraz III i IV semestr studiów magisterskich
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA– VII semestr studiów licencjackich, II i III semestr studiów magisterskich
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI - V/VI semestr studiów inżynierskich
ANALITYKA ŻYWNOŚCI - II/III semestr studiów magisterskich
Jeśli jesteś studentem/ką opisanych wyżej kierunków/semestrów i chcesz wziąć udział w projekcie NIE TRAĆ CZASU i WYPELNIJ FORMULARZ ONLINE i wyślij.
UWAGA. Z UDZIAŁU W PROJEKCIE SĄ WYŁĄCZENI STUDENCI, KTÓRZY RÓWNOCZEŚNIE KORZYSTAJĄ Z PROGRAMU ERASMUS PLUS+.