Kontakt
BIURO PROJEKTU:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Wydział Technologii Drewna p. 331 (III piętro)
ul. Wojska Polskiego 38/42
60-637 Poznań
Email: staze.wnoziz@up.poznan.pl
Tel: 61 846 65 72, 61 846 61 77, 61 846 62 76
Polub nas na FACEBOOKu i śledź na bieżąco informacje o projekcie!
KONSULTACJE DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU ODBYWAJĄ SIĘ:
- we wtorki, środy i czwartki w godzinach 10:00-14:00,
- w poniedziałki i piątki Biuro Projektu jest dla Uczestników nieczynne
ZESPÓŁ PROJEKOWY:
Kierownik projektu: Agnieszka Młyńska
Specjalista ds. projektu: Joanna Panek
Samodzielny referent: Martyna Soczka
PEŁNOMOCNICY DS. STAŻY:
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Analityka Żywności - dr hab. Jerzy Stangierski Kontakt: tel. 0-61 848-7324
email: jerzy.stangierski@up.poznan.pl
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka - dr hab. Mirosława Krzywdzińska - Bartkowiak Kontakt: tel. 0-61 848-7254
email: miroslawa.krzywdzinska-bartkowiak@up.poznan.pl
Dietetyka - Katarzyna Skrypnik Kontakt:
email: katarzyna.skrypnik@up.poznan.pl