Kontakt

BIURO PROJEKTU:

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Technologii Drewna p. 331 (III piętro)

ul. Wojska Polskiego 38/42

60-637 Poznań

Email: staze.wnoziz@up.poznan.pl 

Tel: 61 846 65 72, 61 846 61 77, 61 846 62 76 

fb.png 
 Polub nas na FACEBOOKu i śledź na bieżąco informacje o projekcie!

KONSULTACJE DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU ODBYWAJĄ SIĘ:

  • we wtorki, środy i czwartki w godzinach 10:00-14:00,
  • w poniedziałki i piątki Biuro Projektu jest dla Uczestników nieczynne

ZESPÓŁ PROJEKOWY:

Kierownik projektu: Agnieszka Młyńska

Specjalista ds. projektu: Joanna Panek

Samodzielny referent: Martyna Soczka

PEŁNOMOCNICY DS. STAŻY:

Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Analityka Żywności - dr hab. Jerzy Stangierski Kontakt: tel. 0-61 848-7324

email: jerzy.stangierski@up.poznan.pl

Technologia Żywności i Żywienia Człowieka - dr hab. Mirosława Krzywdzińska - Bartkowiak Kontakt: tel. 0-61 848-7254
email: miroslawa.krzywdzinska-bartkowiak@up.poznan.pl

Dietetyka - Katarzyna Skrypnik Kontakt: 
email: katarzyna.skrypnik@up.poznan.pl