INFORMACJA O WYNIKACH REKRUTACJI NA STAŻE - ROK AKADEMICKI 2018/2019

Informujemy iż w dniu 10.12.2018 r. Zespół projektowy dokonał weryfikacji formularzy zgłoszeniowych złożonych do projektu drogą elektroniczną.

Formularze zgłoszeniowe można było wysyłać do dnia 07.12.2018 r. czyli do dnia zakończenia naboru.

W związku z niewystraczającą ilością zgłoszeń z kierunku Jakość i Bezpieczeństwo Żywności oraz Technologia Żywności i Żywienia Człowieka (I Stopień VII semestr) Zespół Projektowy uzależnia przyjęcie kandydatów do projektu, którzy złożyli formularze zgłoszeniowe w I terminie rekrutacji od wyników kolejnej rekrutacji. Warunkiem uruchomienia staży na danym kierunku studiów jest spełnienie warunku:  że co najmniej 30% studentów studiów stacjonarnych kształcących się na danym roku na kierunku objętym działaniami w ramach projektu zostanie skierowanych na staż.

 

Zgodnie z zapisami regulaminu rekrutacji oraz udziału w płatnych stażach zawodowych:

W przypadku, gdy w wyniku rekrutacji do projektu nie zostanie zakwalifikowane co najmniej 30% studentów studiów stacjonarnych kształcących się na danym roku na konkretnym kierunku, w danym roku akademickim Zespół Projektowy może odmówić realizacji staży dla danego kierunku, mimo pozytywnego rozpatrzenia wniosków. 

W takich przypadkach Zespół Projektowy za zgodą Instytucji Pośredniczącej dokona przesunięcia wolnych miejsc stażowych na inne kierunki studiów, które wskazane są we wniosku o dofinansowanie projektu bądź uruchomi dany kierunek pomimo niespełnienia ww. przesłanki (30%).

                                                                                                                                                                                  

Poniżej przedstawiamy listy osób zakwalifikowanych do udziału w Projekcie

  • Dietetyka -V/VI semestr studiów licencjackich (pdf)
  • Dietetyka - III/IV semestr studiów magisterskich (pdf)
  • Technologia żywności i żywienia człowieka – VII  semestr studiów inżynierskich (pdf)
  • Technologia żywności i żywienia człowieka – II/III semestr studiów magisterskich (pdf)
  • Analityka żywności – II/III semestr studiów magisterskich (pdf)

 

AKTUALIZACJA LIST OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH DO UDZIAŁU W PROJEKCIE

  • Dietetyka -V/VI semestr studiów licencjackich (pdf)
  • Technologia żywności i żywienia człowieka – II/III semestr studiów magisterskich (pdf)

W dniu 18.12.2018 r. Zespół projektowy w oparciu o zapisy regulaminu rekrutacji oraz udziału w płatnych stażach zawodowych dokonał aktualizacji 2 ww. list.

Listy zaktualizowano o zgłoszenia, które wpłyneły po terminie rekrutacji (od 08.12-18.12). Zgłoszenia nie podlegały ocenie punktowej.

 

AKTUALIZACJA LIST OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH DO UDZIAŁU W PROJEKCIE

  • Technologia żywności i żywienia człowieka – II/III semestr studiów magisterskich    (pdf)

Listę zaktualizowano o 2 zgłoszenia, które wpłynęły  po terminie rekrutacji (od 19.12.2018-08.01.2019). Zgłoszenia nie podlegały ocenie punktowej.

AKTUALIZACJA LIST OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH DO UDZIAŁU W PROJEKCIE

  • Technologia żywności i żywienia człowieka – II/III semestr studiów magisterskich (pdf)
  • Technologia żywności i żywienia człowieka – VII  semestr studiów inżynierskich  (pdf)

Listy zaktualizowano o  zgłoszenia, które wpłynęły  po terminie rekrutacji (od 09.01.2018-10.01.2019). Zgłoszenia nie podlegały ocenie punktowej.

Z uwagi na nie wyczerpanie wszystkich miejsc stażowych założonych we wniosku o dofinansowanie na rok akademicki 2018/2019, osoby znajdujące się na listach rezerwowych automatycznie zostają zakwalifikowane do udziału w projekcie.

UWAGA: Osoby znajdujące się na liście rezerwowej obowiązuje identyczna procedura składania dokumentów stażowych przewidziana dla studentów na liście podstawowej.

 

W przypadku pytań, bądź wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Projektu telefonicznie lub mailowo:

Email: marek.kujawa@up.poznan.pl, martyna.soczka@up.poznan.pl

Tel: 61 846 65 71 oraz 61 846 65 72 ew. 663-801-135