Wyniki rekrutacji dla TŻiŻCZ, studia magisterskie!

Szanowni Państwo,

Poniżej umieszczamy listę osób zakwalifikowanych i listę rezerwową do projektu dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia magisterskie.

KOMUNIKAT DLA OSÓB Z LIST REZERWOWYCH: zaoszczędzone środki zostaną przeniesione na organizację dodatkowych staży. Zatem, nawet będąc na liście rezerwowej, można będzie dostać się na staż. Będziemy Państwa informować na bieżąco.

Lista osób przyjętych:

  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia magisterskie (Wyniki dostępne w Biurze Projektu)

W razie wątpliwości, jak liczone były punkty, odpowiedź poniżej:
-średnia ocen z zeszłego semestru x10 (średnie z list z dziekanatu)
- aktywność na rzecz uczelni: działalność w kołach naukowych +10 pktów, zaangażowanie w przynajmniej jeden projekt naukowy +5 pktów, pełnienie funkcji w studenckich jednostkach administracyjnych +10 pktów, inne +5 pktów
- doświadczenie zawodowe- "nie posiada" +10 pkt, posiada 0
- orzeczenie o niepełnosprawności +10 pkt
Mamy nadzieje, że rozwialiśmy wątpliwości niektórych z Państwa.